2 Sleepovers, The Mall & Cheesecake

Fredag morgon hade vi en presentation om att brottas i college, angår ju inte mig så var totalt ointressant. Innan the bell ringde så lärde jag Mark, Berenice, Nick, Jasmine och Wyatt lite olika svenska ord vilket de tyckte lät jätteroligt, haha.
 
Kollade på en dokumentär om Ted Bundy på forensics, läste "A raisin in the sun" på engelskan och körde linear functions på matten. På newspaper åt jag en nyttig muffin som Miss Gold hade tagit med för att det var hennes födelsedag och på health kollade vi på Wall-E. På economics diskuterade vi socialism och kommunism.
 
När jag kom hem efter skolan tog jag en timmes promenad för det var superfint väder!
 
Vid sjutiden kom Bryce och hämtade upp mig och så åkte vi hem till honom. Strax där efter kom Joanna och vi spelade pingis ett tag innan vi tre och Bryces hund Dooey (sötaste saken i hela världen, kommer kidnappa med mig honom hem) åkte till Sam's club och så gick jag och Bryce in och köpte pizza.
all you need for a night at Bryce's
 
När vi kom tillbaka hem hade Tristan och hans kusin Mason kommit och så hängde vi i köket och snackade om allt möjligt medan vi bakade pizzorna. Resten av kvällen bestod av pizzaätande, filmer och massor av snack! Haylee kom även vid halvtio tiden. Vi kollade på Hitch, som var väldigt bra! Vi såg även en parodi på Fast & Furious, eller rättare sagt, vi började kolla på den innan vi alla slocknade.
me, bryce and tristan
 
Morgonen därpå hängde bara jag, Bryce och Tristan. Vi kollade på Malcom in the middle och spelade pingis. Amerikaner alltså - gissa vad Bryce gjorde det första när han vaknade? Åt upp resten av oreopaketet från dagen innan. Vad Tristan gjorde? Hämtade 3 snackpacks av chocolate chip cookies och drack chokladmjölk. Nyttigt sätt att starta dagen på haha.
 
De skjutsade hem mig vid ett tiden och sen duschade jag snabbt innan jag åkte hem till Maja. Där chillade jag, hon och Kolby tills Jacob kom och då åkte vi och åt på ett ställe som heter Willies. Jag åt fish tacos som var supergott!
 
 
Sedan åkte vi till mallen där jag och Maja gick runt i några timmar innan vi mötte upp hennes värdföräldrar på cheesecake factory för efterrätt. De hade en cheesecake med stevia istället som jag åt, supergott!!
my absolute fave
 
beautiful the woodlands
 
Vi åkte en sväng till World Market och sedan en affär med smycken innan vi åkte hem och kollade på massor av One Direction videos och Harry Potter och den hårige krukmakaren tills Kolby kom vid ett tiden och så hängde vi med honom.
 
 
Imorse fick vi frukost bestående av gröt, biscuit och bacon innan vi åkte för att handla mat. Gjorde ett starbucks stopp på vägen också vilket såklart var supergott!
Sedan åkte jag hem, hade en skypedejt med mina päron där hemma och sen drog jag ut på en löptur på drygt en mil. 
 
Har haft en toppenhelg verkligen med massor av roligheter och känner på mig att det blir en grym vecka!
Kram på er alla :)
 

Kommentarer
Kom ihåg mig?Jag heter Julia och är en 16 årig tjej från Stockholm. I Augusti åkte jag till andra sidan Atlanten med organisationen Explorius för att spendera ett år i Conroe, Texas som utbytesstudent. Under året kommer jag uppdatera om allt som händer där borta här, så jag hoppas du stannar! Kramisar

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se