Get Ready Mötet

Sorry att det här inlägget kommer typ en vecka senare, men har haft fullt upp!
 
I onsdags var det Get Ready möte, mötte upp Melissa vid Rådmansgatan, eller rättare sagt, försökte möta upp henne haha vi måste gått om varandra på nåt galet sätt, hur som helst träffades vi utanför möteslokalen sen 10 minuter försent haha.
 
Mötet handlade mest om ansökningsprocessen, vilket jag är klar med, så det var inte så mycket nytt för mig. Var ändå intressant att höra på alla andras frågor och höra 3 utbytisar från förra året berätta om hur de upplevde olika saker!
 
Det var inte så mycket mer än det, nästa möte är i Januari I believe.
 
Mina ansökningar är i USA nu btw, de verkar inte ha blivit godkända än dock eftersom jag inte fått något mejl från min kontaktperson, men det kommer väl.
 
Hoppas allt är bra, kram
 

ELTiS test

Hej på er!
Igår gjorde jag ELTiS testet inne på Explorius kontor. Det var ganska enkelt egentligen, det var bara att jag glömde att lyssna efter rätt saker ibland men allt som allt tror jag att det gick väldigt bra! Ni som ska göra det, ni har inget att oroa er för överhuvudtaget. Och som alla har sagt och som de säger på Explorius; Svenskar är överlag väldigt bra på engelska så det går ofta otroligt bra för dem/oss på provet. Så keep that in mind :)
 
Nu är jag supertaggad på Get Ready mötet på Onsdag och sedan på att få mina ansökningar skickade till staterna!
Hoppas ni alla mår bra, kram
 

Första betalningen

Idag kom tydligen första fakturan på 15 000 kr. Tydligen så har min familj fått 10 000 kr i rabatt också för att jag anmälde mig så tidigt, så det är ju najs. 
 
Har inte hört något än om mina papper är klara att skickas, antar att det kommer till veckan då. Jag är så grymt taggad, så glad och tacksam för att jag kommer få möjligheten att spendera ett år i USA.
 
Vi hörs senare, löööve


Jag heter Julia och är en 16 årig tjej från Stockholm. I Augusti åkte jag till andra sidan Atlanten med organisationen Explorius för att spendera ett år i Conroe, Texas som utbytesstudent. Under året kommer jag uppdatera om allt som händer där borta här, så jag hoppas du stannar! Kramisar

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se