Me, wrestling? Apparently

Hej på er!
 
Ja, ni ser rubriken. Kan ni tänka er lilla mig, som har sån liten kropp och zero armmuskler gå med i brottning? Nej, det kunde inte jag heller. Men här är jag nu, en del av Conroe Highs wrestling team. Jag skojar inte ens.
 
Det var så grymt roligt! Som ni alla vet är jag inte särskilt aggresiv av mig men här gällde det att brotta ner folk och man körde verkligen hardcore. Jag berättar mer lite längre ner, gotta cover the rest of the days first.
 
Igår var en helt vanlig dag, vi tog bilder under newspaper dock. This is my triumph squad! :)
leta efter ett fel i första bilden... vi dog av garv i typ 10 minuter efter att Chelsea hade gjort bilden...
 
Annars var jag i kyrkan som vanligt, och det är alltid supermysigt! Alla där är så gulliga verkligen. En tjej som heter Caroline, som gick ut High School förra året var där och hon är verkligen den sötaste personen någonsin! Jag pratade en hel del med henne, Hayley och en tjej som heter Miranda. Även med en tjej som heter Samantha. Som sagt, jag trivs jättebra i kyrkan här borta!
just a selfie from yesterday
Idag har varit yttligare en grym dag. Vi hade Christmas Day - för att imorgon är det en fotbollsmatch mot the Woodlands, och deras skolfärger är röd och grön och då har vår skola fått det till att vi ska ha Christmas Day. Mysigt var det i alla fall, även om det var mycket märkligt att se folk springa runt i tomteluvor och att höra jullåtar mellan klasserna. Julälskare som jag är dock tyckte jag mycket om det! 
 
I forensic science idag hade vi rättegångar om mordutredningen vi började med i tisdags. Vissa i min klass går verkligen all in, skrattade rejält åt vissa alltså. Engelskan har faktiskt börjat bli rätt intressant, jag lär mig faktiskt saker. Sen har jag Josh att driva med under lektionerna också så det gör det också kul. 
Under newspaper åkte vi och sålde reklam! Vi åkte till massor av randomställen i Conroe.
Innan government lektionen började sprang Rice ikapp mig, och då berättade jag för honom att jag skulle prova på brottning (han var en av de som försökte övertala mig). Han blev så sjukt excited, vilket var ganska gulligt.
Under government hade vi ett prov vilket troligen gick sådär, vi hade inte lärt oss typ något av det vi fick frågor på så jag gissade. Tur att det är abcd frågor här alltså!
 
Efter 7th period mötte jag upp Joanna och så gick vi till brottningen! Det var en väldigt främmande känsla kan jag säga att gå in i ett rum där det luktade svettigt golv (vet inte hur jag annars ska förklara, hahaha) och var massor av större och vältränade killar och tjejer. Kände mig minst sagt felplacerad men Rice kom och kramade mig av glädje och Joanna presenterade mig för coachen som var jätte schysst. Alla var jätte hjälpsamma när det kom till hur jag skulle göra tekniken, både Piper, Rice och två tjejer hjälpte mig jätte mycket. När det väl var dags för själva brottningen körde jag med en tjej som inte hade kört så länge, problemet var bara att hon var större än mig så hon var typ rädd att mosa mig hela tiden sa hon. Jag är definitivt den minsta tjejen där så vi får se vem jag kommer brottas med under träningarna men det löser sig säkert. Vi fick en hel del hjälp från coachen så nu har jag lärt mig många grunder! 
Det hela var faktiskt superkul och jag blev också intervjuad av alla killar om Sverige. En av dem frågade mig om folk gick runt nakna på gatorna i Sverige. När jag svarade att vi inte gjorde det sa han "Is everything I've heard about Sweden a lie? Now there is one less reason to go there!" Alla var mycket faschinerade i alla fall.
 
Brottningssäsongen startar när Cross Country är över, så don't you worry, I'm still a runner! Det blir kul att prova nåt nytt som jag aldrig någonsin trodde jag skulle göra i alla fall. Coachen sa att jag var bra för min första gång men att jag behöver jobba på armmusklerna. Såklart, mina armar är pinnar, och jag kan inte göra armhävningar, alls ;) Imorgon kommer jag i alla fall ha tusen blåmärken kan jag ju säga.
 
Har med andra ord haft en superdag, och nu ska jag gå och lägga mig och tagga för tävlingen imorgon! 
 
Kramis
 

Kommentarer
Kom ihåg mig?Jag heter Julia och är en 16 årig tjej från Stockholm. I Augusti åkte jag till andra sidan Atlanten med organisationen Explorius för att spendera ett år i Conroe, Texas som utbytesstudent. Under året kommer jag uppdatera om allt som händer där borta här, så jag hoppas du stannar! Kramisar

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se