Allt känns så himla bra

Heej :)
 
Jag vet inte hundra procent varför, men allt känns så himla bra idag. Jag har haft en superbra dag. Inget speciellt har hänt så, jag har bara haft grymt kul idag.
Jag känner att jag har hittat vänner lite överallt, och jag antar att det är det som känns så bra. Jag har mina vänner i cross countryn, som alla är så stöttande under träningarna och som jag har jättekul med utanför träningen också. Jag har folk som jag kan driva med under Forensic Science. Ingen i den klassen bryr sig riktigt om själva ämnet (som dock börjar bli väldigt intressant; vi fick prova att göra en mordutredning idag. Det var blod på golvet och grejer), så den lektionen består i princip bara av oss alla som skrattar åt olika saker och olika personer. Engelskan tycker jag också om och jag har en del personer att snacka med där också, innan lektionen (för vi arbetar faktiskt exakt hela lektionen). Tycker så mycket om min newspaper crew, idag höll vi på att larva oss och addade varandra på snapchat och skickade fula bilder till varandra hela lektionen. Tjejerna i kören är supergulliga också. Government är nog den roligaste lektionen just nu, jag, Maja, Shekeyla och Patience har en liten squad och vi skrattar precis hela lektionerna i princip. Har så kul under den klassen alltid, those guys crack me up.
I övrigt träffade jag på Rice (killen från rapkonserten, om ni minns?) idag igen och snackade en del med honom. Som sagt är han väldigt trevlig och rolig, så det var kul att stöta på honom igen. Sen har jag min busskompis Brandon, som jag alltid har kul med under bussen och när jag stöter på honom i skolan. Har också snackat med en hel del nya personer de senaste dagarna, som en kille som var i min US History klass när jag hade det, ett gäng random killar som väntade på late bus igår och en tjej som bor i princip granne med mig på bussen idag. Så man träffar nya människor varje dag. 
Jag ber om ursäkt för mitt pladder om människor och klasser här men jag är bara glad idag och ville dela med mig om varför, antar jag :)
 
Jag trivs verkligen här, märks det? Igår var också en bra dag, förutom att folk var respektlösa på the late bus så att jag kom hem en halvtimme senare, det vill säga halv sju. Segt, menmen. 
 
Jag åt föresten gröt igår och chiapudding idag! Mina svenska favoritfrukostar. Smakade mycket bra måste jag säga. :)
min chiapudding i morse med banan, ananas, pecannötter och kanel. MUMS!
 
Imorgon blir det youthgroup som vanligt och på torsdag ska jag förhoppningsvis prova på brottning.. ;) Vi får se hur det går. På fredag är det tävling igen!
 
Vi hörs snart, kram

Kommentarer
Kom ihåg mig?Jag heter Julia och är en 16 årig tjej från Stockholm. I Augusti åkte jag till andra sidan Atlanten med organisationen Explorius för att spendera ett år i Conroe, Texas som utbytesstudent. Under året kommer jag uppdatera om allt som händer där borta här, så jag hoppas du stannar! Kramisar

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se