Football Game, Paintball and best day ever

Hej allihopa :)
 
Efter min facebookpost vet jag att många är nyfikna varför fredagen var en av de bästa dagarna i mitt liv, och jag kommer inte vara detaljerad till varför varje sekund var grym men jag kommer ändå vara detaljerad, för ni alla har nog märkt hur jag är.
 
Men först ska jag snabbt beta av torsdagen. Gotta leave you guys hanging you know.
Inget speciellt hände under förmiddagen, jag åt lunch med Patience och brottarlaget, vilket var najs för då lärde jag känna dem bättre också! Under newspaper åkte jag, Lauren, Kyndal, Cinthya och Liz till 9th grade campus, för en poll till newspaper, de var så små där borta! Brottningen var rolig som vanligt, jag fick höra att jag hade potensial eftersom jag tydligen är aggresiv när vi körde match, saknar bara tekniken men det ska ordnas! Är sjukt roligt med brottning, trodde inte det men det är grymt kul verkligen!! På kvällen åkte jag, Patricia och Naomi och åt mangonadas igen (mango med chili, som jag åt i början). Det var så gott!
breakfast for champions
 
I alla fall. Fredag.
 
Av någon anledning var jag bara på allmänt bra humör under hela dagen, jag pratade bokstavligen med alla som kom i min väg. På morgonen i locker room snackade jag hur länge som helst med Maddy, och sen också med Erica och Gracie. Under lunchen satt jag med Bryce igen, och ja, jag missuppfattade hans namn fram tills i torsdags! Bryce = Rice. Det låter verkligen som om alla säger Rice dock! Men nu vet ni att när jag skriver Bryce är det samma person som jag tidigare kallade Rice. ;) Vi gick och köpte biljetter till fotbollsmatchen som skulle vara under kvällen, eftersom jag hade bestämt mig för att gå efter meetet. Under newspaper drev vi runt som vanligt - som sagt är vi som en liten familj där. Under choir pratade jag med en tjej som är i min brottning, och tre andra tjejer som frågade mig en del om Sverige och jag frågade saker om USA och de var jätte trevliga! På government hade jag, Maja, Shakayla och Patience kul som vanligt :)
 
Efter skolan var det dags för cross country tävling igen, och jag förbättrade min tid igen till 15:09!! Jag är så stolt att jag förbättras varenda gång och jag är så glad att jag har varit bäst i JV under hela säsongen. Visar att all min träning har gett bra resultat! Vi ska springa samma bana under District om två veckor och jag vill väldigt gärna få personligt rekord då igen! Annars hade jag det kul med laget, pratade mycket med Angelique, Crystal och Sarai.
en bild från vårt meet för några veckor sedan som jag hade glömt att visa, från vänster är det:
Luz, Crystal, Angelique, Maddy, Martina, Hannah, Minaha, Brooke, jag, och Taylor.
 
Efter jag sprang hade jag fått ett meddelande från Maja, och av olika anledningar kunde hon i bo med sin värdfamilj längre så hon hade flyttat till mig för tillfället.
På bussen så skrattade jag så himla mycket, eftersom i princip alla skulle på matchen målade Erica Gracie, Abraham, Maddy och Luz med färg och de låg typ utsträckta i hela bussen och flashade mage och ben och allting.
 
När vi kom tillbaka till skolan gick jag och mötte upp Maja och så gick vi in till matchen. Vi stod med hennes vänner, så jag mötte hennes homecoming dejt, Kolby, bland annat, han var jätte trevlig, och alla andra också! Vi pratade lite om vad som hade hänt med hennes familj och så. Jag hade hälsat på Bryce på vägen in men han stod lite längre bort. Helt plötsligt kommer han bredvid mig och vi börjar snacka och så, och sen... tja vi kramades en del och drev runt. Hade så kul och det var jätte mysigt, såklart. Matchen var i allmänhet askul för att man socialiserade med typ alla, mötte så många nya! Kan väl säga att jag kollade ungefär 2 minuter på matchen, totalt. Vi förlorade stort dock, så ingen var engagerad i matchen. Bryce berättade att ingen bryr sig om själva matchen egentligen, folk går bara dit för att umgås. Efter matchen bestämde sig jag, Maja, Bryce, Kolby, en kille som heter Tyson och några andra sig för att åka till IHOP, så Kolby skjutsade oss dit, men sen ändrade vi oss och åkte till Whataburger istället. Vi satt alla där och snackade, killarna berättade massor av roliga historier och vi hade i allmänhet superkul! Vid halv tolv skjutsade de hem mig och Maja, bilresan var väldigt mysig hehe och Maja var faschinerad av månen och vi alla mobbade henne... Well. ;) Har som sagt sällan varit så lycklig som den dagen, helt underbart helt enkelt!
 
Under lördagen vaknade jag tidigt, hade inte kunnat sova på typ hela natten. Vid halv tio blev jag och Maja skjutsade till ett paintball ställe i The Woodlands. Eftersom det var tänkt att jag skulle åka och spela paintball med några i brottarlaget redan innan, tog jag såklart med mig Maja eftersom Bryce sa att det var okej. :)
Var så himla roligt med paintball, jag var extremt dålig på det dock! Jag fick inte ens chans att visa mina skills eftersom Bryce sköt ut mig direkt typ varenda match. Jag lyckades skjuta Mark en gång dock, han en av brottarna som jag hade suttit med under lunchen på torsdagen och han kör paintball som sport, så jag var väldigt stolt ;) Det gjorde förfärligt ont att bli träffad dock kan jag säga, har tusen extremt fula blåmärken över hela kroppen nu. Vi var där från 10 till 16 så vi körde grymt mycket och umgicks, så det var en superkul dag!
paintball squad, från vänster är det Bailey, tjej med komplicerat namn, jag, yttligare en tjej med komplicerat namn, Nick, Bryce, Cole, The Woodlandskillen och Mark
me and bryce 
 
Senare på kvällen åkte jag, Patricia, Naomi och Maja till en park i The Woodlands för att träffa Patricias kompis och hennes bebis och 15 åriga dotter som heter Andrea. Så hade en trevlig kväll också helt enkelt!
casually feeding the ducks, the one in the right corner is fat Dave
 
Idag har vi varit i kyrkan, och efter det åkte vi till Starbucks. Jag och Patricia tog en promenad med Chica och sen åt vi lunch på Panera Bread. Älskar det stället, åt en supergod sallad! På eftermiddagen satt jag och Maja och snackade och sen åkte vi och handlade mat. Nu är klockan åtta här så kvällen är i stort sett över eftersom vi går upp tidigt här borta. Har haft en underbar helg som har varit så himla kul, är så sjukt lycklig, if you couldn't tell. 
 
Hoppas ni har haft en fin helg hemma i Sverige, vi hörs senare i veckan! Kramar
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Love is in the air....😍😍??

2015-10-05 @ 08:47:12
Kom ihåg mig?Jag heter Julia och är en 16 årig tjej från Stockholm. I Augusti åkte jag till andra sidan Atlanten med organisationen Explorius för att spendera ett år i Conroe, Texas som utbytesstudent. Under året kommer jag uppdatera om allt som händer där borta här, så jag hoppas du stannar! Kramisar

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se