Skating, Wrestling Tournament and A New Family Member

Hej där!
Jag har haft en superrolig helg!!
 
Fredagen började som vanligt med tyngdlyftning, vilket flöt på bra!
På engelskan snackade jag och Josh, han är ju rolig alltså... Knäppis. Vi har blivit bra vänner så det är kul!
Vår nya tidning kom ut så under B och D lunch gick jag och Kyndal och delade ut tidningar i matsalen. Under C lunch åt samtliga i newspaper Chick-Fil-A, men jag är inte superförtjust i det så kände inte att jag ville lägga mina pengar på det.
Medan vi delade ut tidningarna frågade två killar om mitt nummer och en sa att jag var väldigt vacker och såg ut som en ängel i vit tröja och blont hår. Självförtroende boost! Ingen av killarna fick mitt nummer dock ;).
Snackade en del med Jailene under kören, stackarn har gjort illa foten så hon kan inte brottas förens på torsdag.
Under brottningen var vi mycket färre personer eftersom det var en fredag, vilket var skönt. Jag körde med Erica och hon hjälpte mig verkligen så mycket, genom att gå igenom allting steg för steg och upprepa om det gick mindre bra. Uppskattar henne!!
Vid 18.20 mötte jag upp Patience och hennes pojkvän Nick på Buffalo Wild Wings. Man kan tro att det skulle vara weird eftersom det blir lite third wheel warning, men det var inte alls konstigt, vi hade jättekul. Och det var riktigt gott med vingar! Efter det åkte vi och åkte rullskridskor vilket var jättekul också! Var urusel i början men man lär sig snabbt. Vid halv tio körde de hem mig. Hade en superrolig kväll, lärde känna Patience mer och blev mer bekväm med henne, vi snackar liksom om allt, och även hennes pojkvän lärde jag känna.
 
Lördagen var sååå kul, vaknade 4.30 eftersom jag skulle vara utanför skolan vid 5.15. Alla kollade sin vikt och de som låg över började sprinta fram och tillbaka sådär på morgonkvisten... casually. På bussen satt jag med Brenice, snackade med henne och sen sov jag och lyssnade på musik. Tävlingen var i Houston så det tog en dryg timme.
roads in houston
 
Väl där skulle alla mina lagkamrater vägas in, för man måste vara under sin viktklass för att få brottas. Efter alla var invägda kastade sig folk över smörgåsarna och frukten och andra snacks vi hade med oss, och bäljde i sig vatten då majoriteten inte ätit sen lunch dagen innan och inte druckit heller - allt för att vara on weight.
me in my wrestling shirt and some of the girls stretching!
 
Vi alla hängde och snackade innan det var dags för matcherna som pågick mellan 9.30-16.30. Vi vann emot en skola av 4 i total (alltså med allas matcher inräknade), vilket är sämre än vad vi brukar. Jag filmade, tog bilder och peppade alla. Mark och Caleb förklarade massor om matcherna för mig så nu förstår jag mer om hur allt funkar.
här är några bilder jag tog på några av mina närmaste vänner i laget, stora bilden till vänster är Mark som fullkomligt briljerade samtliga av hans matcher. Översta mitten bilden är Bryce, och under honom är Fransisco, och bredvid Bryce är Emily och under henne är Joanna! 
 
Gav hundra peptalks till Fransisco också, det var hans första matcher och han misslyckades med alla fyra så han var superbesviken. Men vi hade kul allihopa där, drev med alla och snackade och ja, hade allmänt kul! Caleb utmanade mig att jag ska brottas med honom precis innan jag åker hem, vi får väl se hur det blir med det, min dubbla vikt liksom... Försöka kan man väl! Han tyckte också att jag inte skulle åka hem utan stanna och låtsas vara hans syster istället, alla är så söta här när de säger att de inte vill att jag ska åka hem.
här har vi en del av teamet! På bakre raden från vänster ser vi Mark, och bakom honom kan vi skymta Caleb, och bredvid Mark har vi Fransisco, bakom honom Esteban och sen har vi Bryce bredvid dem. På nedre raden från vänster är Nick, bakom honom sitter Piper, bredvid henne har vi Jasmine, sen Cole, bakom Cole skymtar man Joannas hår, bredvid henne är Emerald, sen har vi Lia som sitter ner, sen Israel och slutligen Tristian!
 
På bussen hem satt jag med Fransisco, han sov i mitt knä. I detta lag har alla såkallade cuddle buddies på bussen, för alla är så nära vänner så det spelar ingen roll om man har flickvän/pojkvän (vilket många av dem faktiskt har), man myser i alla fall. När vi kom tillbaka till skolan bestämde sig jag, Joanna, Emily, Caleb, Nick, Tristian och Esteban för att åka till ett ställe som heter Chuy's för att äta. Det var mexikansk mat och det var såå gott! Vi alla höll på att svälta så vi åt så galet mycket chips innan maten kom så alla var typ mätta innan. Vi snackade om allt möjligt, alltså the stories I now know... Vi skrattade så att vi nästan grät. Efter maten åkte vi alla förutom Emily hem till Caleb och kollade på en skräckfilm, vi alla var supertrötta dock så jag och Joanna åkte hem vid 11 tiden och då sov redan Nick och Caleb i soffan.
Översta bilden till vänster är Caleb, sedan har vi Emily och Nick när vi åt, på nedre raden har vi först mina enchiladas (det gröna) och sen till höger är allas fötter medan vi kollar på film!
 
Hade en helt fantastiskt rolig dag, älskar detta lag. De har varit så välkomnande mot mig och jag trivs så bra med alla. 
 
Idag så körde jag ett magpass när jag vaknade, åt frulle och sedan gav jag mig ut på en efterlängtad 11km löptur. Hade inte sprungit långdistans på två veckor så det kändes helt underbart! Mår bättre med förskylningen, är bara nästan som rinner.
Annars har vi handlat mat, och jag har pluggat en del. Har ett projekt i Forensic Science och så skulle jag läsa två kapitel ur the Great Gatsby. Vid tre tiden åkte vi för att titta på en potensiell ny familjemedlem - och vi fick med oss honom hem! Det är en liten hund som heter Sonny. Hur söt som helst är han!
Hann med en snabb skype med mina kära föräldrar också. 
little Sonny
 
Har haft en superhelg helt enkelt men nu är det en ny vecka, och efter denna vecka har vi Thanksgiving Break! 
 
Hoppas er helg har varit lika bra som min, kram
 
obs, mitt internet slutade fungera igår så därför kommer detta inlägg nu istället. när jag pratar om idag menar jag alltså söndag! 

Kommentarer
Kom ihåg mig?Jag heter Julia och är en 16 årig tjej från Stockholm. I Augusti åkte jag till andra sidan Atlanten med organisationen Explorius för att spendera ett år i Conroe, Texas som utbytesstudent. Under året kommer jag uppdatera om allt som händer där borta här, så jag hoppas du stannar! Kramisar

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se