Graduation Party & Memorial Day

Hejhej! Vi var lediga idag, måndag pga Memorial day så därför kommer detta inlägg nu!
 
I fredags hade vi som sagt ingen ström, så på morgonen åkte vi och hämtade is för att försöka rädda våra matvaror och sedan till McDonald's för att ladda telefonerna, haha. Sedan när vi kom hem sprang jag av uttråkan, det regnade dock.
flooding and tornado destruction
 
Sedan var det en rätt seg eftermiddag, vi spelade lite kort och pratade mest. Man inser hur beroende man är av el, vi kunde ju inte laga mat, vi kunde inte se något i princip, inget internet osv. Galet. På kvällen åkte vi till Kroger och köpte färdigmat och sen satte vi oss på subway och åt den för att få lite ljus haha. Sedan klarnade vädret och vi tog en promenad innan Danny kom och räddade mig vid 9!
Vi hämtade upp Gunner, Robert och Brooke och hade ett rejält biläventyr innan vi tillslut hamnade i The Woodlands på Grimaldi's och käkade pizza. Mysigt med dem som vanligt. Juste, här i USA äter man pepperonipizza med ranch dressing, och restaurangen vi var på serverade inte det så Robert gick till närmaste mataffär och köpte det. Så himla knäpp hahaha. Gunners kompis Bryson joinade oss också och vi hade roligt allihopa med massa skämt, behövligt efter en lång dag. När vi var påväg hem insåg vi att Gunner hade glömt sina bilnycklar i Dannys bil (han åkte med sin kompis) så vi körde så snabbt vi kunde och så flyttade Brooke på hans bil så att han inte visste vart den var... Haha, nattliga äventyr. Hade en superbra kväll i vilket fall, somnade vid 2.
 
Kunde inte sova av någon anledning så vaknade redan halv sju dagen efter. Lite segt, minst sagt. Nick och Patience kom och hämtade mig vid halv ett för Patiences graduationparty var i lördags, så vi åkte till Montogomery där festen var.
 
Det var kul, vi grillade, badade och snackade. Massor av hennes familjemedlemmar var där också, hon har en enorm familj och de alla ser så typiskt amerikanska ut haha. Hade i alla fall en kul dag med strålande sol i princip hela dagen. Kom hem vid halv tio!
me and patience
 
Söndag åkte vi till kyrkan i The Woodlands, och jag gick med min värdmamma till vuxengudstjänsten denna gång vilket passade mig mycket bättre och fick mig att tycka om denna kyrka mer. Pastorn var väldigt bra och predikan handlade om hopp och att aldrig ge upp. Väldigt fint.
 
Vi köpte pizza till lunch och så snackade jag lite med mamma. Runt halv sju ringde Robert och Danny och undrade om jag ville åka med dem upp till Trinity där Danny bor för att mata hans djur så det gjorde jag. Som vanligt är våra bilresor väldigt kul, och väl uppe i Trinity kollade vi på alla Dannys djur medan han matade dem.
trying to take a selfie with the horse, one of many reasons i love danny, and the bar
 
Jag och Robert var inte direkt så hjälpsamma men Danny tog 200 år på sig att fixa allting också haha så vi åkte därifrån runt 9 tiden och släppte sedan av Robert innan jag och Danny åkte vidare till en bar där vi mötte upp Tim. De hade teen night på baren haha så inget illegalt, det var massor med countrymänniskor som dansade, och även om jag är jäkligt dålig på att dansa så körde jag några låtar med Danny och även en dans two step med Tim. Var i alla fall en upplevelse!
 
 
 
Idag är det ju memorial day, vilket firas för att hedra alla som varit i armén eller på något sätt hjälpt till att försvara USA.
 
Jag åkte med Danny till en bbq fest som hans kyrka höll i, och Sage kom också! Hon är så rolig haha, asgullig. Vi åt och snackade och så, var trevligt! Efteråt åkte vi tre till Cavender's för att kolla på boots, tänker nog köpa mig ett par riktiga countryboots innan jag åker hem, och jag hittade ett par som jag tror jag ska köpa.
me and sage
 
Efter det lämnade vi av Sage och sedan åkte jag med Danny upp till Trinity en sväng igen för att fixa lite, innan vi åkte vidare till New Waverly. Vi stannade och käkade subway, men huvudgrejen vi gjorde där... tja, ni kan ju gissa utifrån denna bild ;)
 
Har haft en väldigt rolig helg med en del kvällsäventyr måste jag säga, massa country musik och en hel del Danny, min bästa vän och broder haha. 
 
Sista skolveckan nu, let's go!
 
Kramis


Jag heter Julia och är en 16 årig tjej från Stockholm. I Augusti åkte jag till andra sidan Atlanten med organisationen Explorius för att spendera ett år i Conroe, Texas som utbytesstudent. Under året kommer jag uppdatera om allt som händer där borta här, så jag hoppas du stannar! Kramisar

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se