No meet & The Woodlands

Hej där! :)
 
Fredagen var kort i skolan eftersom jag fick gå efter 5th period för att åka till vårt cross country meet. Det var overall day och de spelade countrymusik mellan klasserna den dagen, mys ju! Kyndal fyllde år och Lauren skulle fylla år under lördagen så Ms Gold, newspaper läraren, hade köpt en kaka till dem vilket var så gulligt av henne!
I övrigt blev min fredag blev inte riktigt som jag hade trott. Halvvägs till Cross Country meetet gick vår buss sönder och vi var tvungna att vänta i typ 1 timme och då var vi redan försenade så vi fick åka hem igen. När vi kom tillbaka till skolan frågade Abraham (en kille i xc-teamet) Erica till homecoming vilket var jätte sött! Han hade planerat att göra det när hon kom i mål under tävlingen men eftersom det inte blev nån tävling fick han göra det där istället. 
Jag fick skjuts hem av coach, vilket var jätte snällt av henne. Hon är verkligen en grymt bra coach och med hennes hjälp har jag förbättrats massor här borta!
Eftersom jag fortfarande var taggad på att springa gick jag ut och sprang min första mil sen jag kom hit. Gud vad jag har saknat den riktiga långdistansen!! Visst, jag springer ibland över en mil i total om dagarna men det var riktigt kul att göra det i ett svep.
Åt supersmarriga tacos till middag och chillade resten av kvällen.
 
loved my outfit 
 
Under lördagen skypade jag först med familjen hemma i Sverige, alltid mysigt att höra från dem, och sen tog jag en promenad. Vid 3 tiden åkte jag, Patricia och Naomi till The Woodlands och åt pizza på Grimaldi's pizzeria. Grymt god pizza var det! Vi åt med ost, italiensk korv, grön paprika och jalapenos. Mums!
pizzan vi delade på
 
Sen gick vi runt på Market Street, vi var inne på Lush bland annat.
market street in the woodlands
 
Sen åkte vi till Whole Foods som låg i närheten! Älskar den affären som ni alla vet :D
Jag köpte granola, plantainchips (plantain=matbananer), mörk chokladcrunch med kokos och mandlar, broccolibites (broccolichips skulle jag vilja säga), ezekielbröd (mörkt bröd som alla hälsomänniskor höjer till skyarna) samt hummus till veckans luncher. Som sagt, älskar Whole Foods!
När vi kom hem bytte jag och Naomi bara bil till Jurgens och så tog vi en liten kvällstripp till Walmart. Vi kom hem vid 9 och då åt jag och Naomi varsitt äpple med vårt egenpressade jordnötssmör som vi hade köpt på whole foods. Bästa jordnötssmöret jag har ätit!! Var en jättemysig dag i alla fall :) 
 
Nu idag har vi mest tagit det lugnt, jag sprang en runda imorse och sen har vi kollat på en film som heter Spy som var jätterolig, varit och handlat mat inför veckan och även varit en sväng till Walmart. Man åker till Walmart flera gånger i veckan här, så himla praktisk affär faktiskt!
Jag har också kollat på videor om brottningstekniker idag... I'm just saying, if I'm doing it, I want to be good. ;)
Skämt åsido, jag tyckte att det var intressant och så var det ganska lärorikt. Eftersom jag var den enda som aldrig hade brottats förut får jag nog öva lite på egen hand.
Jag kan också meddela er att jag hade fruktansvärd träningsvärk under fredagen i både låren, biceps, ryggen, rumpan och nacken. Detta höll i sig igår också och även idag hade jag ont i lår och biceps. Snacka om att min kropp inte var van att brottas! Men det ska ju ändras på så.
 
Som vanligt är jag taggad på en ny skolvecka, älskar att gå till skolan här borta! Askul ju. Vi får se vad denna vecka erbjuder :)
 
Kram på er, hoppas ni också haft en bra helg!


Jag heter Julia och är en 16 årig tjej från Stockholm. I Augusti åkte jag till andra sidan Atlanten med organisationen Explorius för att spendera ett år i Conroe, Texas som utbytesstudent. Under året kommer jag uppdatera om allt som händer där borta här, så jag hoppas du stannar! Kramisar

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se