Making bracelets and lots of wrestling

Hejhej! :)
 
Måndagen startades med armar i the weight room, och jag blev så himla glad för nu kan jag ÄNTLIGEN lyfta "the bar" vilket är 22 kg i bänkpress, och detta är verkligen ett stort framsteg för mig för jag har aldrig klarat det med mina pinnar till armar, någon har alltid fått hjälpa mig lite men igår körde jag helt själv! 
På forensics babblade jag bara med John, och så började vi lära oss om forensic dentistry, det vill säga tänder i samband med brott.
Engelska, matte, och newspaper flöt på som vanligt. På health fick vi skriva en kort essay om teknologins influens på vår hälsa och resten av tiden snackade jag med Bryce. På economics körde vi en jätterolig lek där vi skulle göra armband och se vilket lag som var mest effektivt baserat på olika förutsättningar. Mitt lag vann haha!
shakayla and a lot of bracelets haha
 
Brottningsträningen var väldigt kort men rolig, körde med Erica!
 
Tisdag sprang vi på morgonen. Vi skulle ut till the track och köra indianruns men alla typ dog av köld. Egentligen var det 12 grader ute men det blåste förfärligt och jag hade inte förväntat mig att vi skulle gå ut så hade linne... Stod och kramade Jasmine och Haylee för att hålla värmen och sen joinade Nick, Caleb och Cole så det blev lite varmare haha. Slutade med att vi sprang 15 minuter och gick sedan in och körde down and backs inne.
Chillade med Kelvan på forensics, vi jobbade tillsammans (eller rättare sagt jag jobbade och han kopierade).
Lunchen åt jag som vanligt med Maja, Victoria och Bianca!
På health gjorde vi ett test om vilken som var ens "true color", jag blev guld och när han läste upp egenskaperna för den färgen stämde det perfekt haha, ganska intressant!
Hade tjejsnack med Joanna i omklädningsrummet innan träningen, tycker om henne massor!
På brottningen körde jag med Wyatt, han är allas lilla freshmanbebis. Han väger typ 86 pounds (39kg) men han är BARA muskler. Alltså seriöst, så stark! Han är extremt duktig på brottning dock och tog ner mig på massor av konstiga sätt jag inte visste att man kunde haha, kul var det i alla fall!
 
Onsdag körde vi brottning på morgonen. Jobbade faktiskt på både forensics, engelskan och matten idag så det var kul att faktiskt göra ordentligt pluggande. Tro det eller ej, jag börjar sakna att faktiskt plugga och komma riktigt in i arbetet för det gör man inte här.
På health skrev vi anteckningar och jag och Bryce drev runt som vanligt och dansade och sjöng till alla låtar som coach Reed spelade.
Vi diskuterade faktiskt Sverige under economics, hur vår semester var annorlunda och så vidare. Min lärare tycker att det är jätte intressant med Sverige så det är kul att få berätta!
Åkte hem efter skolan efter vi inte hade brottningsträning, skypade en kortis med mamma, körde magträning i 30 min och gick sedan ut för en 12,5km löptur som var underbar!
 
Idag brottades vi på morgonen igen, det var föresten minusgrader! Usch fy säger jag bara...
Inte så mycket speciellt hände under dagen, jag och Maja snackade massor under lunchen om olika grejer hehe... Det bästa med att vara svensk här borta: Du kan prata om vad som helst och vem som helst utan att någon förstår.
Health är så himla kul varenda dag, seriöst lektionen jag ser fram emot mest varenda dag. Idag förberedde vi oss inför måndagens "prov" genom att köra kahoot, vilket är en frågesport online. Sen körde vi musikquiz och logoquiz också just for fun. Jag och Bryce vann healthfrågorna, så himla enkelt alltså!
På brottningen körde vi mycket live och det var såå kul! Jag och Erica snackade massor också, love that girl!
Sedan blev jag hemskjutsad av Bryce och vi snackade om allt mellan himmel och jord som vanligt, och lyssnade på musik, såklart!
 
Nu är jag taggad för fredag och helg, har en del planer men som vanligt skriver jag dem inte för amerikaner är omständiga och man vet aldrig om planerna faktiskt sker eller ej. Så vi hörs på söndag antar jag, ha en fin helg! 
 
Kramis
 


Jag heter Julia och är en 16 årig tjej från Stockholm. I Augusti åkte jag till andra sidan Atlanten med organisationen Explorius för att spendera ett år i Conroe, Texas som utbytesstudent. Under året kommer jag uppdatera om allt som händer där borta här, så jag hoppas du stannar! Kramisar

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se