Last Baseball Game

Min vecka startades med att hjälpa till att sortera wrestlingkläderna med Berenice och Emerald. På forensic science hade vi prov och så snackade jag med AJ. På engelskan hade vi ett quiz och lärde oss att skriva på ett nytt sätt. På matten började vi med ett jätteroligt projekt där vi får planera ett liv utifrån en budget.
På health pratade vi om basic nutrition, inget nytt för mig direkt på den fronten. 
Efter skolan sprang jag en sväng!
 
Tisdag morgon hjälpte jag till yttligare en gång. På engelskan ska vi tydligen skriva ett research paper om en stor topic, ska bli kul faktiskt! Blev klar med projektet i matten och körde en lek med nutrition labels i health. Efter skolan åkte jag hem med Maja och vid sex åkte vi och kollade på det sista baseballgamet!
pre-game: iced caramel macchiato 
 
Gud vad många matcher vi sett, men den här var nog den bästa.
senior night
 
Väldigt spännande! Blev så glad också, för jag har väntat hela säsongen på att få se min kompis John spela och när det bara var två "omgångar" kvar så fick han gå in och pitcha och gjorde ett grymt jobb!
John is pitching!
 
Vi vann med 7-5. Eftersom det var sista matchen var ganska många från skolan där också så det var superkul!
us three and baseball... haha
 
Onsdag körde vi bänkpress på morgonen, och annars flöt dagen på ganska bra. Vi började med ett nytt projekt i health där vi ska låtsas att vi äter ute 3 måltider om dagen i en vecka och skriva upp alla nutritional values för varenda måltid. Passar mig perfekt, tycker sådant är jätte intressant ju!
Onsdag kväll är var det kyrka som vanligt. Bryce och Haylee plockade upp mig vid 6 och sedan umgicks jag bara med allihopa, åt pizza, och sedan var det gudstjänst som vanligt. Igår pratades det om hur man inte ska frukta döden, för så länge du är älskar Gud är döden något bra, då du kommer till paradiset, basically. Mysig kväll,
 
Idag snackade jag baseball med John hela 2nd period, och på newspaper intervjuade jag lite folk för min artikel om college. På economics körde vi en lek med godis, min lärare tycker det är så typiskt att varenda gång vi kör sådana lekar så "förstör" jag lite eftersom jag är den enda eleven som inte äter godiset haha. Hon brukar ge mig en frukt istället ofta, älskar Ms Bryant.
Efter skolan var det träning som gällde!
 
Imorgon är det fredag, och jag har ingen aning om var jag ska göra denna helg. Skulle egentligen åkt på Kayaking Trip med kyrkan, men det ska bli dåligt väder i helgen så det blev inställt. Så typiskt när man har sett fram emot något. Menmen, jag hittar nog på nåt!
 
Ha en trevlig helg alla!
Kram


Jag heter Julia och är en 16 årig tjej från Stockholm. I Augusti åkte jag till andra sidan Atlanten med organisationen Explorius för att spendera ett år i Conroe, Texas som utbytesstudent. Under året kommer jag uppdatera om allt som händer där borta här, så jag hoppas du stannar! Kramisar

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se