Sick & Easter Early Rise Service

Hej hörni!
 
Detta blir ett kort inlägg för det finns inte mycket att säga om denna helg. Redan på torsdagskvällen började jag känna mig lite hänging, och vaknade sedan upp på fredagsmorgonen med världens hosta och huvudvärk. Jag gjorde i alla fall pannkakor till familjen och Maja till frukost och sedan var Maja kvar här till tolv och efter det gjorde jag absolut ingenting, hade ingen energi, aptit eller något alls. Slocknade redan vid tio tiden på kvällen.
 
På lördagen mådde jag lite bättre, fortfarande lite huvudvärk men mycket bättre än fredagen, tog en behaglig promenad för att att få luft men annars var det bara att vila den dagen med. Facetimade med Maja på kvällen och så bestämde vi att jag skulle följa med dem till kyrkan på söndagmorgonen, så hennes värdfamilj hämtade upp mig vid 7 och så åt vi Chick-Fil-A (Enda snabbmatsstället jag faktiskt tycker är riktigt gott), och kollade runt i Target innan vi åkte hem till dem. Vi gick och la oss rätt så tidigt för vi skulle upp 5.30 dagen därpå!
 
Imorse lämnade vi huset strax efter sex och köpte Starbucks frukost innan vi åkte vidare till Cowboykyrkan!
 
Gudstjänsten var utomhus och deras präst är ju så himla rolig, bland annat kom han inridande på en åsna som jag trodde var en häst först haha. Bra gudstjänst i alla fall!
 
Sen hjälpte vi till i comfortzone (special need kids) vilket alltid är lika givande innan vi åkte hem.
 
Nu har det varit som en vanlig söndag för mig här, dvs fixa inför imorgon och skypa med familjen.


Jag heter Julia och är en 16 årig tjej från Stockholm. I Augusti åkte jag till andra sidan Atlanten med organisationen Explorius för att spendera ett år i Conroe, Texas som utbytesstudent. Under året kommer jag uppdatera om allt som händer där borta här, så jag hoppas du stannar! Kramisar

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se