Movies and chilling

Hejsan :)
 
Hoppas ni har haft en bra helg och fått en bra start på en ny vecka!
pretty breakie
 
I lördags började jag dagen med att springa, 13,5 km blev det denna dag. Regnet öste ner men det var skönt ändå, provade även vätskebältet jag fick av mamma och pappa i julklapp vilket fungerade utmärkt! :)
 
Vid 4 tiden åkte vi till Star Cinema Grill för att se den nya Starwars filmen.
at the movies
 
Juergen fyllde år i söndags men eftersom min värdmormor skulle åka hem den dagen firade vi hans födelsedag på lördagen istället och då ville han se Starwars. Jag som inte sett Starwars filmerna var ganska lost under hela filmen, men den var bättre än jag hade trott, även om den inte kanske var min favoritfilm någonsin. Som jag berättat förut kan man äta på denna bio så jag beställde in ett pitabröd med grillad kyckling, grönsaker, tzatziki (den behövde dock vitlök!! inget sting alls) och sen frukt till det. Var gott!
Efter bion sprang jag in i David som tydligen jobbar där, gjorde min dag haha han är så rolig!
Sen svängde vi förbi Walmart för att köpa cheesecake och ljus och när vi kom hem sjöng vi för Juergen och de åt cheesecake.
 
Igår började jag än en gång med en löptur, 11km. Sedan åkte vi och lämnade av min värdmormor på flygplatsen. Var trevligt att få träffa henne, hon var jättegullig ju och kul för min värdmamma och mina värdsyskon att få spendera lite tid med sin mamma/mormor!
På eftermiddagen blev det lite skype med mamma, pappa och Clara från Kanarieörna. Välbehövligt, haha.
Vid 5 tiden hämtade Majas familj upp mig och vi svängde förbi Starbucks innan vi åkte till Academy för att köpa lite träningsgrejor till Maja. Sen åkte vi hem, chillade lite och sen åkte jag, Maja, Kolby och Andy till Sonic för att köpa med oss middag. Hade aldrig provat Sonic men tycker de är en av de bättre snabbmatsställena hittills, åt grilled chicken ciabatta med tatertots (små hashbrowns basically). Andy sa åt oss att köpa den största läsken också så det gjorde vi, en liter var det... haha gissa om man var kissnödig efteråt!
kolla in denna läsk liksom
 
Vi åt medan vi kollade på Sagan om ringen. Påminde mig om min älskade syster som älskar de filmerna!
Sen spelade jag och Maja monopol och vid strax efter tolv satte vi på en skräckfilm med Kolby, slutade dock inte bra för Maja vart livrädd så det tog ett tag att somna, tror klockan vart strax efter 5... sen vaknade jag vid 9 och kunde inte somna om så typ 4 timmars sömn blev det i natt, var död.
 
Vid 12 åkte jag, Maja och Kolby och åt frukost/lunch på Taco Cabana, yttligare ett nytt ställe med god tacos, åt street tacos!
Sen chillade jag och Maja hemma hos mig, vi umgicks lite med mina värdsyskon och babblade lite.
Senare på eftermiddagen blev vi upphämtade av Levi och sen åkte vi hem till Stone där vi även träffade en ny kille som heter Brandon! Vi chillade bara och snackade, hade det trevligt helt enkelt! Sen åkte vi och åt middag på Freebirds vilket är ett burritoställe, också svingott haha jag och mexikansk mat alltså, yum!!
 
Nu är jag dödstrött så ska väl snart sova, kramisar!
 


Jag heter Julia och är en 16 årig tjej från Stockholm. I Augusti åkte jag till andra sidan Atlanten med organisationen Explorius för att spendera ett år i Conroe, Texas som utbytesstudent. Under året kommer jag uppdatera om allt som händer där borta här, så jag hoppas du stannar! Kramisar

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se