JAG HAR FÅTT VÄRDFAMILJ!!

Igår fick jag värdfamilj - eller tekniskt sätt, i förrgår.
 
Explorius hade försökt ringa mig runt 6 tiden i tisdags, men jag hade inte svarat så de ringde istället igår flertal gånger medan jag var i skolan. Så igår, runt halv fem när jag slutade skolan tog jag upp min telefon och hade ett meddelande från min kontaktperson Annika att hon hade glada nyheter till mig. Så jag ringde upp och fick reda på vilka som är min värdfamilj och vart jag ska bo från och med Augusti!
 
I'M GOING TO TEXAS HONEY!
Det roliga med det hela var att redan i Onsdags morse när jag vaknade och kollade min facebook, hade jag fått en vänförfrågan från någon i Texas. Jag kunde seriöst inte låta bli att tänka att jag kanske skulle komma dit, så jag gick och tänkte på att i slutet av dagen kommer jag antagligen ha en värdfamilj, och jag hade rätt. Hon som hade skickat vänförfrågan till mig är min local coordinator, Hanna, och hon har välkomnat mig jättebra så det är jätteskönt. :)
I ALLA FALL.
Jag bor i en stad på 60.000 invånare som heter Conroe, alltså en förhållandevis stor stad. Den ligger även 6,5 mil från Houston som är en storstad, vilket tar ca 45 min med bil.
Min värdfamilj består av värdmamma Patricia, värdpappa Jurgen och värdsyskon Naomi som fyller 11 år och Juergen Andre (osäker på vilket som är för och mellan namn) som fyller 14 i slutet av i år! :)
De har också en hund och två katter.
Jag kommer gå på ett High School som heter Conroe High School. Det är en stor skola med 2500 elever och det jag har kollat verkar superbra.
 
OVER ALL:
GAAAAAH JAG HAR FAMILJ!!!!
Jag är sååå nöjd, det känns jättebra med familjen och staden, är väldigt glad att jag kom till Texas (I told ya I wanted to go to the south) och det är absolut ett stort plus att det är en ganska stor stad! Också glad att jag kom till en stor skola, för det ville jag också väldigt gärna, och kul att familjen har djur!!!
 
Jag såg ut som ett fån igår på bussen och tunnelbanan hem, ni vet hur vi svenskar är - ser du inte sur ut ger folk dig konstiga blickar och jag log hela tiden igår och alla stirrade, haha. ÄR SUPER GLAD VERKLIGEN!!
 
Jag är jätte taggad på att lära känna familjen och veta mer om dem och Conroe. Mejlade dem igår så vi får se när jag får ett svar, men Jurgen addade mig på facebook i alla fall!
 
Jag berättar mer om familjen och staden i senare inlägg, men nu vet ni!
SÅ GLAD.


Jag heter Julia och är en 16 årig tjej från Stockholm. I Augusti åkte jag till andra sidan Atlanten med organisationen Explorius för att spendera ett år i Conroe, Texas som utbytesstudent. Under året kommer jag uppdatera om allt som händer där borta här, så jag hoppas du stannar! Kramisar

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se