Homecoming Dance & A Good Sunday

Hej på er!
 
Guess what, jag är nästan 100 procent tillbaka till mitt vanliga glada jag. Hörde att många var förvirrade om varför jag har varit deppig - handlar om killproblem, sådär standard tjej som jag är. Är fortfarande lite ledsen över det som hände men jag är inte här för att vara ledsen så nu har jag haft min vecka av deppighet så nu fokar jag på annat!
me and jordan after the football game on friday
 
Igår tog jag sovmorgon och så städade jag lite i mitt rum under förmiddagen, och tog en promenad och så. Vi tog en nödvändig tripp till Walmart också men annars var det bara en lugn dag.
 
Jag la absolut inga pengar på något när det kommer till homecoming. Som ni nog förstått vid det här laget hade jag ingen dejt eller något sådant så jag köpte helt enkelt en biljett solo och satte på mig en klänning jag hade tagit med mig hemifrån. Självklart fixade jag mig lite finare än vanligt kanske men inte mycket mer än så.
Dansen började vid 8 så Patricia körde dit mig då. Första timmen var ganska stel, ingen jag kände var där i början men sedan hittade jag Victoria och Joseph så jag snackade lite med de ett tag och sen en kille som var i min US History klass när jag hade det, vet inte hans namn dock. Sen såg jag att Maja kom och då kastade vi oss in i vimlet av människor som dansade, bokstavligen i mitten. Alltså, hörrni. Amerikanska stilen att dansa. Alla ni svenskar skulle skratta. Men det var hundra gånger roligare än hemma kan jag tala om. Alla dansade väldigt tätt med varandra och killarna gick också all in. Standard dansen var att vicka på höfterna rätt rejält medan en kille stod bakom med sina händer på ens höfter. Ovant och stelt i början men när man väl vande sig var det galet kul. Vi dansade runt där i mitten som sagt, och det var där alla var som galnast när det kom till att dansa. Jag dansade med Kolby i början, och sen ensam ett tag. Jag och Maja dansade runt lite varstans. Hittade en del av mina vänner som jag också dansade med, som Erica, Maddy, Hannah, Joanna, Gracie och så vidare. Efter ett tag kom en random kille som heter Aj (Andrew) och började dansa med mig, och sen dansade jag med honom i princip resten av tiden. Och yes, för alla er som undrar, han ser bra ut men efter jag fick hans nummer insåg jag någonting som inte är så himla bra så det tänker jag inte ens ta upp. Min otur alltså. Äh hade jättekul i alla fall! Vi var typ sist kvar av alla. Typical att vara de som fortsätter dansa när lamporna slås på...
dålig som jag är på att ta bilder har jag endast en selfie att bjuda på... whops
 
Så vad är då homecoming egentligen?
Basically en vanlig dans, mindre awkward än i Sverige skulle jag vilja påstå. Vi dansade både till roliga låtar och hederliga tryckare. Det fanns också snacks och vatten men det var mest folk som egentligen inte ville vara där som gick dit. Vi dansade non-stop i 2 timmar i princip men det gjorde verkligen inte alla. Som sagt är amerikanska stilen att dansa annorlunda, men mycket roligare. Vissa stod bara och pratade också, så det var olika vad man ville göra. Overall skulle jag vilja säga att homecoming inte alls är överskattat utan väldigt kul om man går all in för det!
 
Idag har vi varit i kyrkan, och efter det åkte vi till en kinarestaurang och åt. Jag tog räkor med mango och stekt ris, vilket var gott!
Sedan gick vi in på The Academy och jag köpte brottningsskor (japp man behöver speciella skor, och yes jag går all in för denna sporten från och med denna vecka) och också ett par träningsleggings. Taggar för the weightroom imorgon då!
När vi kom hem skypade jag med mamma och pappa en knapp timme och sedan kollade jag, Patricia och Juergen på en skräckfilm innan vi åkte och handlade mat på Krogers. Sen dess har vi ätit lite chips och dipp, och jag har lagat en rejäl portion med ris och tofu tills imorgon lunch och nu sitter jag här och dricker te och äter lite mörk choklad. 
 
Imorgon är det måndag (i mitt hjärta). Denna vecka kommer bli bättre än förra är jag säker på :)

Kommentarer
Kom ihåg mig?Jag heter Julia och är en 16 årig tjej från Stockholm. I Augusti åkte jag till andra sidan Atlanten med organisationen Explorius för att spendera ett år i Conroe, Texas som utbytesstudent. Under året kommer jag uppdatera om allt som händer där borta här, så jag hoppas du stannar! Kramisar

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se