Rodeo, The Woodlands, Baseball & Crawfish

Hejhej!
 
Onsdagen var ganska lugn, körde en timmes magpass plus en halvtimme på crosstrainern på morgonen, och sen åkte vi för att köpa några saker på Walmart. Vi passade även på att köpa elote vilket är så gott och det var ett bra tag sedan nu!!
mums
 
Körde en snabb skype med päronen innan jag blev hämtad av Daniel och så åkte vi till rodeon för att se Jake Owen! På vägen dit hämtade vi upp en tjej som heter Jessica som faktiskt går på min skola, har sett henne några gånger förut men aldrig riktigt pratat med henne, hon var i alla fall trevlig men lite blyg. Väl på rodeon mötte vi även upp tre av Daniels kompisar, Robert, Zac och Tim som var superroliga och jätteschyssta!
from left; Robert, Daniel, me, Jessica, Zac and Tim
 
Själva konserten var bra, Jake Owen är en grym countryartist som rekommenderas om man tycker om sådan musik.
Efter konserten stannade vi kvar på arenaområdet i någon timme och bara snackade.
jag ser sååå liten ut hahaha
 
Det visade sig att Robert och Tim skulle åka med sin kyrka till några länder i Europa så de frågade mig om tips, och Zac visste massor om Sverige för hans största dröm var att åka och vandra i bergen i Norden, och även gå på en julmarknad i Sverige haha. Tydligen hade han sett bilder från våra julmarknader och tyckte att det såg ut som det bästa någonsin.
extremt dålig bild på mig men det är jag och Zac i alla fall haha när vi snodde Daniels telefon
 
Som sagt, de var i alla fall väldigt roliga och pratsamma. Hoppas att jag får träffa dem någon annan gång när jag hänger med Daniel.
 
Hade med andra ord en bra kväll!!
 
På torsdagen bestämde sig jag och Maja för att han en mallday så vi åkte dit vid elva tiden. Först gick vi runt och tittade lite efter kläder, men ingen av oss hittade riktig något så vi gick och åt lunch på PF Changs.
 
Jag åt sushi och det var så gott, gud vad jag har saknat det! Efter lunchen tog vi en promenad bort till Market Street där vi tog en starbucks, standard oss alltså.
 
Sen gick vi till HEB och köpte med oss jordgubbar och hallon och satt i parken och njöt av det fina vädret innan vi tog en promenad tillbaka till köpcentret.
 
Vi gick in på Barnes & Nobles vilket är en bokhandel och tittade ett tag och en kille försökte ragga på oss genom att fråga om vi hade sett böcker med grekisk mytologi och sedan hörde han Majas accent och började då flörta hejvilt haha vi sprang och gömde oss för honom sedan... Sedan gick Maja och köpte glass och jag köpte en liten macka och så åkte vi med båten som går på The Woodlands Lake, lite sådär mysigt!
 
Vi hade tänkt att gå på bio men vi hade tagit fel på dagen så vi avslutade vår dag med en kaffe på det franska kafét.
 
Vi hade en jättemysig heldag!!
 
 
På fredagen åkte jag, min värdmamma och mina värdsyskon till gymmet vilket var superkul! Körde ett riktigt bra pass på crosstrainern som bränner i mina vader idag.
 
Maja och Kolby kom sedan och hämtade upp mig från gymmet för jag och Maja ville gå på baseballmatchen. Det var väldigt varmt och Conroe förlorade men det var kul i alla fall!
 
Efter det hängde vi och på kvällen gick vi ut och åt kräftor vid Lake Conroe!! Dessa kräftor var visserligen mycket mindre än de vi brukar äta hemma, men så mycket mer smakrika, var supergott!
De var starka och supermumsiga, jag älskar ju all stark mat haha. Sedan åt vi lite froyo som dessert vilket alltid är gott!
 
Sedan chillade vi lite hemma hos Maja innan jag åkte hem vid halv tolv.
 
De tre senaste dagarna har alltså varit väldigt bra, bara helgen kvar nu och sen är det tillbaka till min efterlängtade skola!
 
Kramis

Kommentarer
Kom ihåg mig?Jag heter Julia och är en 16 årig tjej från Stockholm. I Augusti åkte jag till andra sidan Atlanten med organisationen Explorius för att spendera ett år i Conroe, Texas som utbytesstudent. Under året kommer jag uppdatera om allt som händer där borta här, så jag hoppas du stannar! Kramisar

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se