This week

Hej där, veckan har flugit fram!!
 
Måndagen börjades med bänkpress, vilket jag lyckades köra med lite tyngre vikt denna gång. På engelskan pratade jag bara med Josh, fick tyvärr inte mycket vettigt gjort. Gick till min counselor efter 5th period och nu är det officiellt att jag har Teen Leadership efter jul istället för kör så det är jag superglad över!! På government hade vi prov som jag nu i efterhand insåg gick helt okej, även om jag trodde att jag failade helt totalt när jag gjorde det. Mycket tur har man dock eftersom man lätt kan använda uteslutningsmetoden. ;)
Efter skolan var jag tyvärr tvungen att gå till choirpractise en halvtimme eftersom det är en major grade. Sen sprang jag till brottningen och kastade mig in i träningen, gick riktigt bra den dagen faktiskt! Kom ut med tusen blåmärken och under tisdagen frågade massor av folk om jag var okej när de såg mina armar... Det är inte vackert alltså. Jag är inte misshandlad, jag är bara med i brottning. Haha. Coachen sa att jag gjorde ett bra jobb dock så blev superglad över det! Han sa också att han tycker att det är jättekul att jag är med i brottningslaget och att han aldrig haft en utbytesstudent förut. Well, the tiny swedish girl is apparantly the first one!
kan ju säga att det är till och med värre efter denna vecka... Helt täckt av enorma blåmärken
 
Tisdagen sprang vi på morgonen. Vi körde indianruns och alla i mitt lag gav upp tillslut förutom jag och Joanna. Snackade en del med Fransisco också! Under forensic science blev jag utfrågad om Sverige igen och jag fick berätta vad våra mataffärer heter och grejer. Folk är nyfikna på så märkliga saker alltså. 
På matten diskuterade jag och Piper brottning som vanligt, är typ standard varje dag att snacka om det för oss under just matten.
På government gjorde vi provet från måndagen igen men i grupp; och guess what, the squad made the highest score. Tycker det är ganska intressant att jag och Maja som inte ens är amerikaner är bättre än de i vår klass på the american government. Vi fick i alla fall extra credit för det så det är grymt!!
Brottningen var rolig även denna dag såklart, jag körde med Bailey och vi börja lära oss allt nu riktigt bra. Kände mig trött så kände inte att jag gav mitt allt dock men man har ju sådana dagar med. Alex har nu kommit tillbaka till brottningen efter att fotbollen är över så jag stannade och snackade med honom och Emily och sen gav han mig skjuts hem!
hittade lite bilder i yearbook tjejernas mappar, som jag får visa. detta är jag och emerald när vi brottas!
 
Onsdagen var veterans day, vilket är en dag man hyllar alla soldater som dog i krig. I skolan spelade de nationalsången mellan klasserna och countrysånger om att gå ut i krig. Brottningen innehöll squats, lyckades nästan med 105 pounds, det vill säga några pounds över min egna vikt. Maja var inte i skolan idag så på lunchen satt jag med mina fellow wrestlers Mark, Alex, Esteban, Brenice, Cole och Pauly. Som sagt håller alla på och dietar, speciellt eftersom det är tävling på lördag. Kan säga att de alla var avundsjuka på min pasta ;)
På newspaper fixade vi klart det sista för vårt nästa nummer kommer ut på fredag!
Brottningen gick bra igen, körde stenhårt och var så trött efteråt! Coach gav mig beröm igen för en av mina takedowns! Efteråt snackade jag med Piper och Emily och sen var Fransisco snäll nog att skjutsa hem mig eftersom han ändå skjutsade hem en annan kille i laget, David. 
Blev ingen youth group, vilket faktiskt kändes lite skönt då jag känner mig lite småsjuk igen. Halsont, snuva och trötthet. Kunde knappt koncentrera mig på hela dagen i skolan men det verkade som alla var extra trötta denna onsdag. Kunde som sagt ändå ge mitt allt på träningen men var rejält slut efter det.
lite in action bilder... ni ser mig stå upp, och framför mig med gröna shorts och rött hår är coach powell som jag berättat om och åt höger ser ni Nayeli i grått och Erica!
 
Idag, torsdag är yttligare en dag då jag känner mig risig, måste vara vädret som gjort mig sjuk igen men jag överlever i alla fall! När jag kom in i the wrestling room imorse låg det massor av hopprep på marken. "Are we jump-roping today?" frågade jag. "No, I just brought them in here so we all can kill you", svarar Mark. "Y'all are going to strangle me to death?" "Yes, get rid of the swedish girl". Japp, Mark in a nutshell. I alla fall hoppade vi hopprep, vi alla hade jättekul för typ hälften slog sig på hopprepen. Älskar laget alltså, vi har alltid så roligt på alla träningar.
Vi fick tillbaka mattetestet idag, alltså usch vad jag misslyckades. Förstod typ inget av förra kapitlet så skyller på det. Fick bara ett C och jag har ju A i matte. Dock var detta testet extra svårt, typ hela årskursen var superdåliga så vi ska ha ett nytt prov på tisdag!
Under newspaper planerade vi nästa nummer, jag ska skriva om brottning och fastfood facts! Superpassande för mig ju, min nuvarande sport och en av de sakerna jag är väldig intresserad av; näring i mat.
I kören börjar vi lära oss alla sånger för vinterkonserten redan faktiskt, och dessa är ganska fina ändå.
Var riktigt trött under träningen idag och det var ganska intensivt, men kul som vanligt!!
 
Imorgon är det fredag, vilket innebär skola såklart och träning men efter det ska jag, Maja, Patience och Shakayla gå ut och äta och sen åka rullskridskor! Blir superkul :D
På lördag kommer jag antagligen vakna runt 4:30 för klockan 5.15 ska jag vara utanför skolan eftersom vi ska ha en brottartävling. Jag ska inte brottas dock, är bara backup i fall nån inte klarar invägningen och så ska jag filma. Blir borta hela dagen troligen och är supertaggad för att äntligen se riktiga matcher!! Har fler brottningsbilder på mina lagkamrater föresten, något ni är intresserade av att se? Så kan jag peka ut människor jag berättat om :)
 
Vi hörs på söndag antagligen, kramisar!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så roligt att läsa din blogg! Var rädd om dig och träna inte när du är krasslig... (förlåt att jag morsar men vet att jenz gjorde det för länge sen och det har han fått lida för) Massa kramar från oss!

2015-11-13 @ 12:49:44
Postat av: Anonym

Jag är inte anonym...det är jennie...

2015-11-13 @ 12:50:13
Kom ihåg mig?Jag heter Julia och är en 16 årig tjej från Stockholm. I Augusti åkte jag till andra sidan Atlanten med organisationen Explorius för att spendera ett år i Conroe, Texas som utbytesstudent. Under året kommer jag uppdatera om allt som händer där borta här, så jag hoppas du stannar! Kramisar

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se